sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Pentru Neagu Djuvara

 djuvara-despre-traian-basescu-este-o-personalitate-foarte-bizara-are-multe-bube-in-cap_...s
              in concluzie - din masa excrementului politic, Base si cu Ungureanu sunt chiar utili , sau poate chiar benefici ...! Asa-i maestre?
                La momentul critic <stai bland, sau te vei numi Bacanu>, primit cu dedicatie de la cel ce l-a dovedit pe PM Bacanu,  te-ai gandit la dumneata in mod normal, sau mai exact - natural, pentru ca in general pe primitivi ii conserva spiritul de conservare!
               Încă nu ştiai că doar intelectualii pot face altfel. Un Bacanu, un Iorgovan - stiau cum se vor sfarsi treburile lor, dar cu toate astea şi-au respectat poporul din care veneau, şi si-au respectat şi principiul calauzitor şi naţia ...
                Acum dumneata uiţi că romanii au resurse umane bogate (sunt în multinaţionale, prin marile universităţi ale lumii, prin marile biblioteci şi in firme de top, oameni care au cu adevărat o experienţă vastă ). De ce limitezi dumneata oferta la doi idioti, care de altfel pentru Romania - ca populatie, nu au facut nimic ...
De ce zic asta?
                Doar ca să le dai posibilitatea ăstora să meargă în continuare, mână în mână cu hoţia care a îngropat România?

 "România a pierdut, multe: fabrici (rulmenţii româneşti care erau folosiţi inclusiv de americani în armata SUA – asta ca un exemplu pe care nu îl ştie toată lumea; oţelul românesc care azi se află în mâna unor indieni atât la propriu cât şi la figurat; industria alimentară în ansamblul său cât şi pe categorii: lactate, carmangerie, panificaţie, pescuitul românesc; sistemul de conservare al fructelor şi legumelor – existent aproape in fiecare oraş românesc, energie electrica, minerit), capacitatea de producţie din agricultură ( fructe , legume, cereale in stare naturală fără a avea modificări genetice – aşa cum găsim azi vestitele OMG, generatoare de diverse forme cancer); capacitatea de a pregăti personal calificat în orice domeniu (s-a pierdut capacitatea prin care elevul avea posibilitatea de a practica în ateliere meseria studiata – atât ca spaţiu cât şi ca pregătire materială), pierderea capacităţii de a menţine spitalele şi pierderea capacităţii de a sprijini sănătatea în mod real prin vaccinuri şi seruri terapeutice prin Institutul de Cercetări Cantacuzino; poansonul pentru aur care permitea etalonarea aurului românesc conform cu normativele internaţionale ... şi ca un bonus peste toate astea: pierderea dreptului de a exploata resursele naturale (gaz, petrol, carbuni, aur, argint, etc …. ) ale României de catre români. Lista este mare .... prea mare pentru o ţară condusă şi organizată de o Constituţie, un Preşedinte Jucător! (să zicem …) cu servicii de siguranţa la îndemână, şi toate cele ( prefecturi cu primării cu tot)..."

           Deci
           Maestre! Ti-ai dat cu hartia in gura. De doua ori. Cand era sa fii Bacanu 2, si acum cand vii sa spui ca Base are buba, dar ramane (in conditiile in care esti constient ca in mod cretinoid, Base il condamna pe Majestatea Sa, Regele Mihai ) deasupra ... iar MRU ... ce să mai vorbim! O lacrimă curată ... pe mormântul românilor? Aşa vrei să credem toţi ... nu că este un alt vânzător ajuns la rândul mesei...
            .... de asta  le iese ăstora toate maşinaţiunile, pentru că marii intelectuali, se dau în lături de la o poziţie clară şi reală, şi mai ales de la o opoziţie în faţa prostirii pe faţă a majorităţii.
               Marii noştri intelectuali ... de CARTON! ... ?? N-or fi cumva doar nişte pomanagii cu o memorie mai bună? Care au doar capacitatea de a asimila cărţile care le trec prin faţa ochilor? Iar prin inima ... zero barat!
            ...oare uiti intentionat sa spui ca sunt la fel Iliescu, Basescu, Antonescu ... Ponta, etc ... Sunt acolo unde se impart cartile (resursele, etc). Ii intereseaza pe ei ce face un roman in Romania?
             Decât să susţii cauze de 5 minute, pentru o votare neinteresantă pentru viitorul românilor, mai bine bea un pahar de aghiasmă (chiar dacă şi aia, în ziua de azi este un concept financiar, este un pic mai curată decât apa de toaletă cu care te speli în momentul ăsta, important pentru copii noştri).
            Este mai bine să laşi doar porcii in albia lor...

Niciun comentariu: