marți, 23 octombrie 2012

Motanul şi Supravieţuitorul! De la ei!


            România a pierdut după 89, clar, multe: fabrici (rulmenţii româneşti care erau folosiţi inclusiv de americani în armata SUA – asta ca un exemplu pe care nu îl ştie toată lumea; oţelul românesc care azi se află în mâna unor indieni atât la propriu cât şi la figurat; industria alimentară în ansamblul său cât şi pe categorii: lactate, carmangerie, panificaţie, pescuitul românesc; sistemul de conservare al fructelor şi legumelor – existent aproape in fiecare oraş românesc), capacitatea de producţie din agricultură ( fructe , legume, cereale in stare naturală fără a avea modificări genetice – aşa cum găsim azi vestitele OMG, generatoare de diverse forme cancer); capacitatea de a pregăti personal calificat în orice domeniu (s-a pierdut capacitatea prin care elevul avea posibilitatea de a practica în ateliere meseria studiata – atât ca spaţiu cât şi ca pregătire materială), pierderea capacităţii de a menţine spitalele şi pierderea capacităţii de a sprijini sănătatea în mod real prin vaccinuri şi seruri terapeutice prin Institutul de Cercetări Cantacuzino; poansonul pentru aur care permitea etalonarea aurului românesc conform cu normativele internaţionale ... şi ca un bonus peste toate astea: pierderea dreptului de a exploata resursele naturale (gaz, petrol, carbuni, aur, argint, etc …. ) ale României de catre români. Lista este mare .... prea mare pentru o ţară condusă şi organizată de o Constituţie, un Preşedinte Jucător! (să zicem …) cu servicii de siguranţa la îndemână, şi toate cele ( prefecturi cu primării cu tot)...

                        De ce "am pierdut aurul"?
            Citiţi pentru edificare http://www.descopera.ro/povestea-aurului/8909070-aurul-in-industrie
            Pentru cei ce nu au timp, sa citeasca - citez din link-ul de mai sus "Aurul are - printre alte proprietăţi - o mare capacitate de a reflecta radiaţiile electromagnetice cu diverse lungimi de undă: radiaţii din spectrul vizibil, infraroşii, unde radio. Această însuşire face din el un material ideal pentru realizarea unor straturi protectoare care să ferească obiectele şi oamenii, deopotrivă, de efectele nefaste ale acestor radiaţii" ...  
            Dacă totuşi credeţi că România nu mai are de pierdut nimic… Adaug!
            Mai nou de vreo 3, poate 4 ani, îmi face impresia că se pregăteşte – pe o perioadă de câţiva ani (ca să nu simţim imediat, ci să o percepem ca pe o modificare naturală) reducerea accesului la apă, (asta pentru faza iniţială) după care, probabil, vom cumpăra apa de băut aşa cum cumpărăm benzina la staţie. Sper ca la acest exemplu prost, să fiu eu idiot, şi să inţeleg greşit acest aspect (însă de când s-a impus impozitarea apei de ploaie in România, în conformitate cu legislaţia europeană, nu îmi pot goli mintea de reaua credinţă a idioţilor de ne organizează politic şi administrativ).
            Pădurile ne sunt cumpărate de europeni – în suprafeţe mari: am ştiinta că undeva în Vrancea au fost cumpărate deja in 2010 - 2011, peste 140 ha (de către cineva din nordul europei), în zona aflată între Vintileasca, Neculele, Secuiu (vă puteţi uita pe google earth la zonă – cautand mai intai Vintileasca)…
            Cam asta ar fi la ora asta.
            Şi poanta, şi coarda, şi vaporeanul fara vapoare, şi marmoleanu, şi udrelina, şi coordonatorii montaţi la securitatea României, cred că lumea se opreşte la ei, iar ei sunt buricul pamantului (că despre Unsul Domnului nu poate intra vorba aici).
            Au existat români care s-au opus. Antonie Iorgovan ne-a lungit rezistenţa prin nesupunerea Constituţiei la principiile cumparatorilor actuali (cei ce încearcă să ne facă praf, încearcă să ne facă praf prin legi … mai exact, să ne lichideze cu armele noastre).
            Urmăriţii pe cei ce susţin că ne trebuie o nouă Constituţie, pentru a vă edifica asupra trădătorilor de bază. Aşa îi veţi putea recunoaşte mai uşor.

            Dacă v-aţi întristat, nu vă faceţi griji. Grijile nu schimba nimic.
            Faceţi-vă planuri! Organizaţi-vă în familie, pe blocuri , pe triburi, pe ginte (istoria ne poate fi un bun exemplu de urmat – la constituirea statului, respectiv formarea statului) cum vă vine mai uşor. Ungurii ce vor Ardealul cred ei, că vor intra in altă oală (trebuie să înţelegeţi că Ungaria, este tratată la fel) ... Lor li se promite una, şi ca şi pe noi, ii va aştepta alta ... mai bine ar trece cu noi greul, şi dupa aia, au timp sa se gandeasca la ce vor ca ideal.

            Nu vă opriţi din a vă face unelte care sa va dea posibilitatea de a vă asigura autonomia: alimentară, energetică (Supravieţuitorul a dat referinţe bune pe www.ioanistrate.ro !!, demne de luat in considerare) şi de adăpost.
            Nu daţi atenţie la canalele tv care vă ţin blocaţi 24 de ore din 24 cu subiectele zilei, tratate in mod inutil sau mai corect spus : IMBECIL, (pentru că în listele electorale, se plantează idioţi şi ies idioţi – pe principiul : în pământ pui cartofi, nu o să iţi iasa lei sau tigri – căci aştia oricum nu cresc în pământ cacartofii – scuzaţi cacofonia) …

Un sfat care nu trebuie sa il ignore nimeni!

... Nu va evaluati posibilitatile in bani. Evaluati-va posibilitatile in materiale (chiar şi vechi, refolosite, de la fier vechi) şi materii. Resursele adevarate nu sunt banii. Banii sunt doar calea de schimb ce ni se impune.

Niciun comentariu: