miercuri, 22 august 2012

Fenomenul Curtea şi Străinatatea


           Sau de ce - românii care încă mai cred în Băsescu - nu înţeleg că sunt proşti !
            De ce dau aceştia în gropi?

            Nu au capacitatea de a remarca de ce domnul Băsescu, are un sprijin deosebit !
            Şi de ce momentan, acest sprijin, se regăseşte doar în occident, şi este vizibil clar în presa actuală din toate statele. Iar în acelaşi timp majoritatea românilor, demonstrat în număr de peste şapte milioane, îl înjură dintr-un cap în altul.
            Oare nu cumva este adevărat că străinatatea azi are accesul complet asupra petrolului, gazului românesc? Băncile şi ele – mai ales străine, au libertate de mişcare pe piaţa românească. Încet, vine şi donarea accesului la aur, şi mai vin şi nişte avioane care au zburat câţiva ani buni prin alte zone, în schimbul unor  miliarde de dolari sau euro.
            Iar exemplul cel mai interesant – pentru mine – este autostrada românească, care sub Băsescu s-a continuat cu câţiva kilometri, însă fondurile alocate, au fost mai mult decât generoase … De asemenea discuţia poate continua cu spitalul românesc şi cu energia!
            Chiar mai credeţi, în sprijinul ăsta, că este aşa inocent?
            Sunt cu adevărat mari nesimţiţi occidentalii ăştia! Şi mai ales politicienii, care arată că domnul Băsescu este extrem de bine susţinut de Europa ....
            Credeţi că, sunt interesaţi occidentalii de democraţia românească? Sau de nivelul de trai al părinţilor mei?
            Oare de ce Băsescu ales cu vreo 5 milioane de voturi, nu poate fi destituit cu vreo 7 milioane de voturi? … Prin argumente logice şi de bun simţ, nu există explicaţie care să stea în picioare. Refuz să cred că individul (sună mai real decât politicianul) Boureanu, prin argumentarea sa guturală, convinge în vreun fel unul din cei peste şapte milioane de votanţi anti-Băsescu (şi implicit Udrea cea Cocoş, sau alţi mari inutili din echipa portocalie).
            Băsescu, mie, românului simplu, mi-a demonstrat că nu are capacitatea de a lăsa ceva în urma lui. Nu mă interesează grămezile de sticle, pe care le răpune în lupta sa cotidiană!
            Mă interesează agricultura cu irigaţii, drumul românesc, instituţiile statului, şi nivelul de ocupare al populaţiei. Iar aici, dovezile sunt şi pot fi verificate statistic.
            Aşa că minciuna de azi, prin care se justifică reînscăunarea lui Băsescu, s-ar putea să ducă oamenii direct peste Cotroceni, când se vor demonstra încă alte câteva mici maşinaţiuni băsesciene. Sprijinul ministrului ungar Orban, îmi dă de bănuit că se vrea o translatare de apartenenţă a unei zone româneşti, dar nu oricum! Ci cu acceptul autorităţii româneşti...
            Trăim şi vedem ce va fi !
            Însă, băse!
            bucuroşi le-om duce duce toate !

Niciun comentariu: