luni, 14 mai 2012

Vaccin!


Sunt nişte boi. În România, îi găseşti mai ales în funcţii în instituţii publice.
            La Institutul Cantacuzino, spre exemplu, directorul îşi permite să refuze accesul unui reprezentant media, într-o instituţie care nu este nici a lui, nici a mamei sale.
            Cred că nu este destul să fie destituiţi.
            Mai este necesară şi condamnarea lor, pentru că falimentează în mod calculat lichidarea unui suport al poporului român.
            Să nu credeţi cumva, că preşedintele Băsescu nu este într-o funcţie publică, şi nu intră în aceeaşi categorie de manager de instituţie publică.
            Să laşi tu, ca un „ombelico del mondo” ce te afli în organizarea românească, să tragi oblonul peste un asemenea institut, este de condamnat!
            De ce?
            Păi Institutul Cantacuzino este mai important ca resursa de petrol, gaz şi aur la un loc! Este garantul sănătăţii românilor.
            Şi să nu foloseşti pârghiile (serviciul de informaţii, poliţie, sistem bancar) pe care le ai la îndemână, să salvezi institutul, e clar dovadă că în afară de asigurarea propriului tub digestiv, realitatea românească nu există pentru un asemenea tip, ce nu poate fi încadrat în nici o tipologie. Nici a prostului, nici a hoţului …
            De ce?
            Pentru că le înglobează pe toate.
            La fel cum cei din BNR au pierdut – pentru români, bineânţeles - poansonul pentru aur  ( http://www.sfin.ro/articol_11832/romania_a_pierdut_certificatul_%E2%80%9Egood_delivery_pentru_aur.html ), românii vor pierde şi institul Cantacuzino.
             ... de ce scriu aşa? ... pentru că am vazut  că în România, nu mai face nimeni minuni ...

Niciun comentariu: