vineri, 18 mai 2012

Un sfat mic pentru o civilizatie mare


            Dacă există în lumea umană, un întreg, acel întreg poate fi evaluat sau considerat ca fiind familia.
            Unii, însă în ultima perioadă, vor să fie un întreg singuri – să zic aşa, diplomatic.
            Fără, un partener de sex opus. Mai mult aleg un partener de acelaşi sex. Homosexualitate!?
            ... cred că homosexualitatea este o pseudo-evoluţie. Nu există întregul.
            Că este bine să înţelegi cum se organizează „inamicul” (partenerul de sex opus), este bine, însă nu încerca, omule să îi preiei funcţiile biologice. Este destul să le preiei pe cele strategice şi administrative.
            Dacă reuşeşti să înţelegi motivaţiile celuilalt, este destul. Însă este incompletă strădania de a încerca să înţelegi un partener de aceeaşi structură sexuală, pentru că la un moment dat sau de la un anumit punct matricea comportamentală este identică.
            O femeie ce nu devine mamă, atunci cînd simte nevoie, îşi pierde armonia sa interioară. Nu se mai simte împlinită. La fel, bărbat sau femeie, există nişte etape în evoluţia omului.
            Asta suntem noi, oamenii, de la facerea noastră.
            Azi prin alimentaţie, tehnici psihologice şi cine mai ştie ce suntem păcăliţi să credem că ar fi o normalitate … L-am văzut pe Obama că susţine cauza asta sexuală.
            Ca o mică concluzie: depinde de fiecare unde îşi pune limita. Poţi fi un întreg, sau rămâi la două jumătăţi. Rămâne la aprecierea şi dorinţa fiecăruia unde sau cum vrei să creşti, şi mai ales până unde.
            Şi scriu asta ca o manifestare paşnică împotriva unei transformări macrosociale. E greşit ca un preşedinte de stat să susţină o anomalie. De ce anomalie? Doar pentru că este împotriva naturii? Şi a evoluţiei?
            Nu numai de asta … Mai trebuie să ne armonizăm cu nivelul tehnologic de care benefieciem azi. Nu toţi îl conştientizăm la valoarea reală. De asta ne cam distrugem şi noi între noi, dar ne distrugem şi acoperişul propriei case.
           

Niciun comentariu: